بررسی عددی و تجربی ضربه روی سازه‌های ساندویچی

بررسی عددی و تجربی ضربه روی سازه‌های ساندویچی

در این پروژه، به بررسی پارامترهای مختلف موثر در ضربه‌پذیری ساز‌ه‌های کامپوزیتی ساندویچی پرداخته شده و در ساخت نمونه‌ها، از الیاف کولار -که به عنوان الیاف پیشرفته در برابر ضربه شناخته شده‌اند- استفاده گردیده است. در شکل ۱ شماتیکی از استند تست متعارف مشاهده می‌شود.

t1شکل ۱-شماتیکی سیستم تست ضربه با استفاده از gas gun

نتایج عددی و بررسی پارامتریک صورت گرفته با نرم‌‌افزار ABAQUS 6.12، با نتایج حاصل از تست نمونه، مقایسه گردیده و انطباق خوبی بین رفتارهای مورد انتظار، دیده شده است.

t1
(الف)
t2
(ب)
شکل ۲-(الف) نمونه‌ای از نتایج تحلیل عددی انجام گرفته با نرم افزار ABAQUS، (ب) توزیع تنش و ایجاد ترکش در نمونه‌ای از ضربه زننده (یک استوانه از جنس فولاد سخت)

جدول ۱-مشخصات فنی ضربه روی سازه ساندویچی
t3

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *